Jómagam

A kép nem jelent meg!

1980 tavaszán sikerült életem első szaltójával világunkba manifesztálnom az akkor még 55 centi magas hab testemet édesanyám, és az orvosok segítségével. Innentől fogva az autók világa mindössze a matchboxok tologatásában, és legóautók építésében volt jelen életemben. Tízenéves koromra kialakult egy kellemes BMW mánia bennem, első sorban az akkori már nem cápa 750i iránt éreztem ellenállhatatlan vonzalmat, amit többé kevésbbé sikerült kinőnöm, a BMW benzinfalóról 2000 körül egy új benzinfalóra váltottam rajongásom tárgyát a Subaru személyében. 8 évig úgy gondoltam, esélytelen, hogy nekem valaha is legyen egy ilyen autóm, mert ez a gazdagok játéka, de 2008 januárjában mégiscsak úgy alakult, hogy kemény banki hitel segítségével hozzájuthattam egy kissé leharcolt GT-hez. Azóta eltelt pár év, eleinte voltak kisebb-nagyobb gondok az autóval, de sok sok gondos munkának, és persze egy halom lóvénak köszönhetően az autó mostanra köszöni, jól érzi magát, és szomjazik a további fejlesztések implementálására.

A kép nem jelent meg!

Rólam még annyit érdemes tudni, hogy az autó mánia mellett még házimozi és hifi kedvelő is vagyok, amikre az autófejlesztgetés miatt jelenleg csak limitált pénzeszköz áll rendelkezésre, de a rendszerem hifiben már majdnem elérte a "kész" szintet. Foglalkoztat még akrobatika is, a Wallkings nevű akrobata csapat tartalék embere vagyok, néha felütöm a fejemet velük itt-ott a nagyvilágban, 2002-ben sikerült egy Gumiasztal Országos Bajnokságot nyerjek, akkoriban serényen Kung-Fuztam is, mára azonban már csak a visszafogott gyúrogatás egy kis akrobatikával fűszerezve maradt osztályrészem gyümölcse.

A kép nem jelent meg!

Mivel kivételes térlátással, reflexekkel, és immáron több, mint 12 év aktív vezetési tapasztalattal rendelkezem, amiből 7-et Subarun szereztem, valamint ex munkahelyeimnek köszönhetően 35-40 féle autótípuson szerezhettem kisebb nagyobb vezetési tapasztalatot, úgy döntöttem eljött az idő, hogy belekóstoljak az amatőr autóversenyzés világába, ha autóm állapota ezt lehetővé fogja tenni. Mivel ez nálam abszolút csak a hobbi kategória marad, teljesen megelégszem, ha sikerül a középmezőnyig feltornáznom magam, és így hű lehetek a weboldal nevéhez. Hogy miért pont ezt a nevet választottam az oldalnak? Majd meglátod, ha egyszer találkozunk az utakon...